Гарне печиво з квітами

Як зробити смачне Гарне печиво з квітами рецепт простий в духовці. Я дуже давно хотіла приготувати щось подібне, з м’ятою, квітами чи може з ароматною травичкою типу чебрецю/розмарину. – Вирішено! Напечу з братками. Прийшла до мами в сад, а там їх залишки😕, довелося терміново шукати альтернативу.
У підсумку печеньки вийшли не гірше, але з іншими квітами, назви я звичайно забула😜, я той ще квітникар🙈 Ох, ви б бачили як я знімала ці печеньки! Стільки замахів на них було скоєно😂. Ще гарячими їх так і норовили поцупити з дека, як би ненавмисно ламали, щоб з’їсти некондицію😅, умовляли віддати екземпляри з трохи підрум’яненими кінчиками… Але я зберегла🤪! Ще й приховала до наступного дня, щоб влаштувати їм фотосесію 😁!
З ранку правда Гліб знову згадав 🤣, навіть одного привів щоб я прискорилася. «Поки не сфотографую, є не будете»! Знайома вам така ситуація? Тому останнім часом мені подобається знімати основні страви, неспішно приготувала, зняла, а там як раз і обід, можна їсти. Написала цей пост, а там вже чізкейк лідирує😁, ну нічого, прийде і його черга.

Інгредієнти

160г масла у мене
120 г тростинного цукру
Горіхи, мигдаль 100 г
Кукурудзяна мука 150г
Борошно рисова 100г
Яйце 2 шт
Сіль, ванілін

Гарне печиво з квітами покроковий рецепт

1. Мигдаль подрібнити, змішати з сухими інгредієнтами і маслом в крихту, додати яйце. Зібрати в кулю і прибрати в холод на 2-3 часа.
2. Дуже холодне тісто розкачати між двома шарами пекарської папери, викласти квіти і розкачати ще, до товщини 0,4-0,5см.

3. Вирубати печиво, прибрати зайве тісто і поставити ще в холодильник на годину, щоб під час випікання воно не розтеклася. Випікати при 180° 10 – 12 хв на режимі верх-низ.