Пиріг кубете з мясом яловичини

Як смачно зробити Пиріг кубете з м’ясом яловичини простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Кобіта! Довгоочікуваний усіма улюблений, листковий Кубете, спробувавши раз,ви часто будете готувати! А сьогодні докладний відео рецепт! Знімати було складно!

Інгредієнти

На один великий кобіта
Тісто:
✅Борошно-500 гр
✅Вода-200 мл
✅Сіль-1 ч. лож
✅Рослинна олія-2/3 ст. лож.

Начинка:
✅Фарш яловичини-700 гр
✅Цибуля-700 гр
✅Сіль і душ перець за смаком.
Весь сік і смак дає цибулю! Тому не шкодуйте його.

Масло для змазування:
✅Рослинне-50 мл
✅Вершкове-100 гр
✅Жир яловичий-150 гр.
Все розтопити на сковороді для змащування тесту.

Пиріг кубете з м’ясом яловичини покроковий рецепт

1. Приготування тіста – Для початку підсолимо воду і почнемо замішувати тісто, якщо потрібно можемо взяти борошна ще на подпылку. Як тільки трохи Замісимо тісто додамо масло і добре вымесим тісто хвилин 5.
2. Залишимо тісто відпочивати на пів години. А поки займемося начинкою. Цибулю нарізаємо довільно. Я ділила навпіл і ще на 4 частини, ріжемо тонко. Добре перемішати з фаршем!
3. Постараюся детальніше розписати як слоила тісто: Вистояне тісто розділила на 2 частини. Розкочуємо качалкою і подпыляем тісто розкачуємо як можна тонко.

4. Проробляємо так обома частинами. Далі розтопленим маслом починаємо змащувати тісто спочатку одне коло, потім другий. Кладемо один на одного. У показала відео подробно.

Відео рецепт 👇