Кабачковий пиріг з шинкою і сиром

Як приготувати ситний кабачковий пиріг з шинкою і сиром рецепт в духовці. Впевнена, ви вже думали, що я нічого не придумаю з кабачка. Ага, зараз у мене ще вагон ідей! Зберігайте, це настільки просто і смачно, що готувати будете цілодобово. Посміхнутися Настусі не забудьте, а то зажму інші рецепти.

Інгредієнти

КБЖУ 129/8/5,5/13

– 600г кабачків
– 3 яйця
– 180г шинки/курки
– 150г сиру
– 120г борошна
– 1 ч. л розпушувача
– сіль, перець, трави

Кабачковий пиріг з шинкою і сиром покроковий рецепт

1. Натираємо кабачок на дрібній тертці, солимо, отжимаем.

2. Додаємо яйця, натертий сир і шинку кубиками. Всипаємо борошно і розпушувач. Перець, травы.

3. Перекладаємо у форму і запікаємо в духовці 200° 45 минут.

Відео рецепт 👇