Піца на дріжджовому тесті в духовці з ковбасою, сиром і помідорами

Як смачно зробити Піца на дріжджовому тесті в духовці з ковбасою, сиром і помідорами простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Це моє улюблене дріжджове тісто для піци. Начинка може бути будь-яка, на ваш смак. В цей раз у мене була з сирокопченою ковбасою, помідорами і сиром.

Інгредієнти

КБЖУ на 100 г 205/7/10/21

🍕Дріжджі – 1 ч. л
🍕Цукор – 1 ст. л
🍕Сіль – 1 ч. л
🍕Борошно – 400 г
🍕Раст.олія – 4 ст. л
🍕Вода – 250 мл

Для начинки:
🍕Ковбаса сирокопчена – 200 г
🍕Сир – 200 г
🍕Помідори – 500 р
🍕Томатна паста – 100 г
🍕Сметана – 50 р

Піца на дріжджовому тесті в духовці з ковбасою, сиром і помідорами покроковий рецепт

1. В теплу воду додати цукор, сіль і дріжджі, перемішати. Просіяти борошно, влити олію і замісити липке тісто, борошна більше не треба підсипати. Накрити і залишити на 1 годину підходити. Обім’яти і розділити на 3 части.

2. Кожну частину покласти нп пергамент і розтягнути змазаними маслом руками до потрібного вам діаметра. Для соусу змішати томатну пасту і сметану, змастити основу соусом.

3. Зверху викласти ковбасу, помідори(у мене були заморожені) і посипати сиром. Випікати в розігрітій до 200 градусів духовці 12-15 хвилин. Приємного аппетита.

Відео рецепт 👇