Гавайська Піца з ананасами і курячою грудкою

Як смачно зробити Гавайська Піца з ананасами і курячою грудкою простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

На піцу діаметром 30 див.

Тісто:
~150 г борошна
25 г кукурудзяного борошна
1/3 ч. л. солі
125 мл теплої води
5 г свіжих дріжджів
0,5 ч. л. меду
2 ч. л. оливкової олії

Наповнювач:
3 ст. л. томатного соусу або смачного кетчупу
200 г курячого філе
1 ст. л. соєвого соусу
4 колечка консервованого ананаса (~160 г)
150 г тертого сиру моцарелла
1 ст. л. тертого пармезану (за бажанням)
кукурудзяне борошно або манка для розтягування тесту

Гавайська Піца з ананасами і курячою грудкою покроковий рецепт

1. Змішати просіяне борошно з сіллю. У теплій воді розчинити мед і дріжджі. Влити рідину в борошно, замісити. Додати масло, вимісити дуже м’яке тісто. Миску з тістом накрити і залишити тісто підніматися до збільшення втрое.
2. Куряче філе нарізати кубиками розміром приблизно 2х2 см, полити соєвим соусом, перемішати, відставити. Ананаси обсушити, розрізати кожне кільце на 8 частин. Папір для випічки посипати кукурудзяним борошном або манкою. Розкачати або розтягнути тісто по папері в круг.
3. Змастити тісто соусом, посипати сиром. Розкласти шматочки курячого філе і ананасів. Посипати пармезаном. Перетягнути папір із заготівлею на решетку.

4. Випікати піцу в попередньо розігрітій до максимальної температури духовці (250 °С, конвекція) до рум’яного кольору бортиков.