Сосиски в тісті сухі дріжджі в духовці

Як зробити сосиски в тісті сухі дріжджі в духовці простий рецепт. Та не прості сосиски, кожна обгорнута тонким скибочкою бекону.

Інгредієнти

На 16 сосисок:

16 скибочок бекону (за бажанням, можна без нього)
500 гр борошна
7 гр сухих дріжджів
250 мл теплого молока
50 мл рослинного масла
1 велике яйце кімнатної температури
1 ст. л. цукру
1 ч. л. солі

Сосиски в тісті сухі дріжджі в духовці покроковий рецепт

1. У миску просіяти борошно. Всипати дріжджі, цукор і перемішати. Окремо з’єднати молоко, яйце і рослинне масло. Змішати до однорідності. З’єднати обидві частини і перемішати Додати сіль і замісити тісто. Прибрати в тепле місце на 1 годину. Після розділити на 16 частин і скачати в шарик.
2. Очищені сосиски обернути беконом. Кожну кульку розкачати, викласти сосиску і згорнути рулетиком. Викласти заготовки на деко, накрити і залишити на 20-30 минут.
3. Після змастити збитим яйцем і присипати будь посипкою . Можна кунжут, насіння гарбуза або соняшника, горіхи. Я використовувала насіння чорного кмину. Випікати при Т200С 20-25 хвилин до красивого рум’яного кольору. Подавати з гірчицею або лимоном.