Овочевий пиріг тарт на пісочному тісті з грибами

Овочевий пиріг тарт на пісочному тісті з грибами простий рецепт 🥦 Відмінний варіант для обіду 👌 Білки, жири, вуглеводи і клітковина – все в одному блюді 🙏

Інгредієнти

Для коржа:
•Нутове борошно – 1,5 склянки;
•Масло ДХІ (рідке) – 60 г;
•Сіль за смаком.

Для начинки:
•Будь-які овочі, у мене брокколі, гриби, капуста;
•Яйця – 2 шт;
•Сіль за смаком.

Овочевий пиріг тарт на пісочному тісті з грибами покроковий рецепт

1. Нутовую борошно змішуємо з рідким маслом, додаємо сіль і добре перетираємо пальцями тісто повинне вийти розсипчастим, але при утрамбовывании тримати форму);
2. На дно форми викладаємо тісто і рівномірно утрамбовуємо його по краях (з бортиками). Овочі дрібно нарізаємо і тушкуємо до готовності. Потім перекладаємо в миску і додаємо до них сіль і яйця, все добре перемешиваем.
3. Перекладаємо овочі в сформований корж, рівномірно розподіляючи. Випікаємо при 180 градусах 15-20 хвилин до готовности.