Пиріг з мясом і сиром в духовці

Як смачно зробити Пиріг з м’ясом і сиром в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. ПИРІГ З М’ЯСОМ І СИРОМ СІРТАКІ

Інгредієнти

Тісто листкове-500 г
Фарш (у мене свинина/яловичина) 300 р
Сир сіртакі 200 р
Яйце куряче 1 шт
Зелень кілька гілочок
Зелена цибуля маленький пучок
Часник 1 зубчик
Сіль/перець
Жовток для змазування
Кунжут для обсипання

Пиріг з м’ясом і сиром в духовці покроковий рецепт

1. Фарш обсмажити на сковороді з рослинною олією до готовності. Поперчити і злегка (так як сир солоний), посолити. Дати охолонути. Змішати фарш, сир, яйце, часник пропустити через прес або натерти на дрібній тертці) і подрібнені зелень і лук.
2. Розморозити листкове тісто, розділити на дві частини. Першу розкачати на припыленной борошном поверхні і укласти у форму, роблячи невеликий бортик.

3. Викласти начинку. Далі розкачати другу частину тіста і накрити пиріг. Защипнути краю по колу, змастити жовтком і посипати кунжутом. Випікати в розігрітій до 180 С духовці 30-35. Дати пирогу трохи остыть.