Піде по турецьки з начинкою

Як смачно зробити Піде по турецьки з начинкою простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Принесла смачний хліб і м’ясом по імені піде. Дуже смачно, обов’язково спробуйте 😘

Інгредієнти

Для тесту
150 г води
100 г грецький(натуральний)йогурт або мацун
1 ч/л дріжджі
Сіль
1ч/л цукру
2 яйця
450-500 г борошна(+/-)

Начинка
Яловичий фарш
Болгарський перець (червоний, зелений)
Помідори
Ріпчасту цибулю
Кінза, петрушка, зелена цибуля
Сіль, чорний перець, червоний перець насіння кінзи
Підлогу склянку води

Піде по турецьки з начинкою покроковий рецепт

1. На теплої води, додати цукор, дріжджі, добре перемішати. Потім додаємо мацун, масло, яйця сіль, ще раз перемішати і поступово просіваємо борошно. Замісити м’яке тісто. Тісто сильно не забивать.
2. Покласти тепле місце підніматися. Фарш можете готувати за вашим смаком, за моїм рецептом виходить неймовірно смачно. Я робила 3 великих піде, можна 3, 4 маленьких робити. Розкачати з шматочка овал, покласти на деко, застелене бумагой.
3. Викласти по довжині овалу начинку, загорнути Краї, кінчики защипнути. Човник повинна вийти вузька. Змастити яйцем і відправляти в духовку. Пекти при 200 градусів духовці .

Відео рецепт 👇