Дріжджовий хліб без замісу в духовці домашній

Хліб без замісу з додаванням борошна з твердих сортів пшениці. Дріжджовий хліб без замісу в духовці домашній простий рецепт.

Інгредієнти

Мука ВС – 300 г
Борошно з твердих сортів пшениці – 50 г
Сіль – 1 ч. л.
Дріжджі сухі – щіпка або трохи менше 1/4 ч. л.
холодна Вода – 250 мл

Дріжджовий хліб без замісу в духовці домашній покроковий рецепт

1. Всі інгредієнти перемішуємо. Накриваємо тісто і залишаємо при кімнатній температурі на 24 години. Потім розтягуємо тісто і складываем.

2. Присипаємо манкою з твердих сортів пшениці і борошном. Дно каструлі застеляємо пергаментним папером і перекладаємо тісто в каструлю, накриваємо кришкою. Залишаємо на 1-1,5 часа.

3. Ставимо каструлю в ❗️холодну духовку ❗️ Включаємо на 250 градусів і печемо 40 хвилин під кришкою. Потім ще 20-25 хвилин без кришки. Хліб виходить незрівнянний!

Відео рецепт 👇