Пиріг курник з мясом і картоплею в духовці

Пиріг курник з м’ясом і картоплею в духовці простий рецепт.

Інгредієнти

тісто:
🌹Яйце-1 шт
🌹Маргарин-200 гр
🌹Сметана-200 гр
🌹Розпушувач-пів чайної ложки.
🌹Сода-пів чайної ложки.
🌹Сіль-1 ч. лож
🌹Борошно-4-5 ст (скільки візьме тісто не забиваємо)

Начинка:
🌹М’ясо – 300 Гр курки/яловичини
🌹Картопля-300 Гр
🌹Цибуля-1/2 цибулини
🌹Сіль, перець чорний мелений, паприка, базилік.
🌹1 зуб часнику за бажанням
🌹Масло Вершкове-50 гр

Пиріг курник з м’ясом і картоплею в духовці покроковий рецепт

1. Соду і розпушувач перемішуємо зі сметаною, щоб була реакція. Тісто прибрати в холодильник на 30 минут.

2. Тісто розділити на 2 частини, одна повинна бути трохи більше другой.

3. Готувати при температурі 170 гр 50-60 хвилин. Приємного апетиту! Готуйте з любов’ю разом з мной.

Відео рецепт 👇