Відкритий пиріг тарт з сиром і помідорами

Як приготувати смачний Відкритий пиріг тарт з сиром і помідорами рецепт простий в духовці. Сезон помідор в самому розпалі і сьогодні чудовий рецепт, який я сподіваюся, вам сподобається. Про те, як його готувати – в кінці. Поки, пара думок з поїздки. ⠀ Африка – місце, яке здатне вражати і захоплювати кожну хвилину. Всюди тут літають, повзають, ходять, їдять, полюють і сплять такі незвичайні все. Дух захоплює від зустрічі з кожним жучком.
Що вже говорити про жирафів або групперах. Якісь буш-бейбі, морські павуки, антилопи, мурени, краби 100 видів, вухаті лисиці і риби-риби-риби…. ⠀ Дивишся на це все і в голові пульсує одна єдина думка: «Планета Земля – жива!» Більшості людей тут жити дуже і дуже непросто, але бачили б ви, як дбайливо рибак переносив величезного слимака, який не встиг зайти глибше під час відливу, назад у воду. ⠀
Тут майже всі усміхнені і абсолютно всі привітні. Навіть слон, якого намріяв мій син в намет і мавпи, яких всі ганяють почому дарма. ⠀ Краса в очах дивиться – це про Кенію. Саме тут раптом усвідомлюєш себе частиною чогось великого. Саме тут починаєш цінувати те, що маєш. Саме тут блідне все напускне, що виявляється ти несеш з собою кожен день. Саме тут особливо ясно розумієш, що добре і в задоволення, не означає складно. Приміром, як і цей тарт.

Інгредієнти

Тісто листкове 1 лист
Цибуля червона 2 шт.
Сир вершковий 100 г
Помідори жовті солодкі 2 шт
Помідори червоні або бурі солодкі 2 шт
Черрі-10 шт. помідори
Пармезан тертий-50 г
Базилік кілька листків
Оливкова олія, сіль, перець

Відкритий пиріг тарт з сиром і помідорами покроковий рецепт

1. Цибулю порізати тонкими півкільцями і протушкувати на повільному вогні з додаванням солі 20 хвилин. Остудити і змішати з вершковим сиром, тертим пармезаном.
2. Листкове тісто розкачати тонко, проткнути по всьому дну виделкою і викласти сирно-цибульну начинку. Поставте в розігріту до 200 градусів духовку до готовності тіста. Остудіть знову і викладіть мікс з помидор.
3. Посоліть, поперчіть, додайте листя базиліка, збризніть оливковим маслом і їжте теплим. Відзначайте пост, якщо рецепт сподобався. Живіть Смачно, готуйте тарт.