Біляші в духовці з фаршем і картоплею

Як смачно зробити Біляші в духовці з фаршем і картоплею простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Для тесту :
Борошно -550 гр ;
Молоко -350 мл ;
Яйце -1 шт ;
Дріжджі -2 год ложки ;
Сіль 1/4 год ложки ;
Цукор -1 ст ложка ;
Масло вершкове-50 гр ;
Рослинна олія-2 ст ложки ;
Сметана 1 ст ложка .

Для начинки:
500 гр фаршу ;
Лук- 1-2 шт ;
Спеції.

Біляші в духовці з фаршем і картоплею покроковий рецепт

1. У мисці з’єднати тепле молоко, цукор і дріжджі. Коли дріжджі оживуть додаємо яйце ,розтоплене вершкове масло, сметану і сіль. Після додаємо борошно і замішуємо тесто.

2. В кінці додаємо рослинне масло. Ставимо тісто в тепле місце на годину. Тісто ділимо на 12-14 частин. Формуем як беляши.

3. Накриваємо рушником і залишаємо на 20 хвилин. Змащуємо яйцем і випікаємо при 180 гр до золотистого кольору. Гарячі біляші змащуємо вершковим маслом.

Відео рецепт 👇