Булочки, Пампушки з часником на дріжджах до борщу

Готуємо смачні Булочки, Пампушки з часником на дріжджах до борщу простий рецепт в духовці.

Інгредієнти

☑️ 3 ст. борошна
☑️ 1 ст. води
☑️ 1 пакетик дріжджів
☑️ 1ст.л. цукру
☑️ 0,5 ст. л. солі
☑️ 3ст.л. рослинного масла

Часниковий соус:
☑️ рослинна олія
☑️ 3-4 зубчики часнику
☑️ кріп
☑️ сіль

Булочки, Пампушки з часником на дріжджах до борщу покроковий рецепт

1. Воду підігріти в мікрохвильовій печі, перелити в глибоку ємність для тіста. У воду додати цукор і дріжджі, перемішати. Додати рослинне масло, борошно і сіль. Добре вимісити тісто. Накрити рушником і відправити підніматися в тепле місце (я у велику ємність налила гарячої води і поставила туди ємність з тістом).

2. У мене пішло на це 30 хв. Дістати, обім’яти і розділити на кульки (щоб тісто не липло до рук, руки змастити олією). Форму змастити олією, викласти наші булочки. Накрити рушником і дати трохи постояти для підняття (хв 10).

3. Випікати при 180гр 25-30 хв. ⠀ Поки випікаються булочки, зробити часниковий соус. Часник натерти на дрібній тертці, кріп нашаткувати. З’єднати часник, кріп, рослинна олія (обсяг дивіться по консистенції), трохи посолити, перемішати. ⠀

4. Як булочки будуть готові, дістати з духовки і відразу ж полити часниковим соусом, щоб просочилися. ⠀ Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇