Галета пиріг з яйцем, цибулею і шпинатом

Як зробити Галета пиріг з яйцем, цибулею і шпинатом рецепт в духовці. Так швидко в мене пироги ще не їли! Треба було подвійну порцію готувати/

Інгредієнти

КБЖУ 185/11/7/19

Для тіста:
1 яйце
50мл кефіру
140г ц/з борошна
0,5 ч. л. розпушувача
щіпка солі

Для начинки:
3 варених яйця
60г шпинату
20г зеленого цибулі
сирий жовток
сіль, перець, трави
кунжут

Галета пиріг з яйцем, цибулею і шпинатом покроковий рецепт

1. Змішуємо інгредієнти для тіста, виходить пластичне, не липнущее до рук. Обертаємо плівкою, відправляємо в холодильник на 20 хв. ⠀
2. Шпинат ріжемо, припускаємо на сковороді, змішуємо з порізаними кубиком яйцями і зеленим цибулею. Додаємо спеції. ⠀ Розкачуємо тісто в круг.

3. Посередині викладаємо начинку. Краї галети загинаємо, змащуємо жовтком, присипаємо кунжутом. Відправляємо в духовку 200° на 30-35 мин.