Тісто для піци на воді та ferment

Приготуйте піцу за цим рецептом і ви більше не захочете замовляти її в закладах.
Тісто і соус виходять просто дивовижні, як у цій піцерії. Як зробити Тісто для піци на воді та ferment рецепт простий.

Інгредієнти

✔️Для тіста:
300 мл води
1 ч. лож цукру
1 ч. лож солі
10 г сухих дріжджів
25мл оливкової олії
500г. пшеничного борошна
Манка для формування

✔️Для соусу:
1 кг помідорів
2 невеликі цибулини
50 мл рослинного масла
1 ч. лож базиліка
0,5 ч. лож орегано
1 ч. лож паприки
1 ч. лож солі
1 ч. лож яблучного оцту
З цієї кількості виходить 650 мл соусу

Тісто для піци на воді та ferment покроковий рецепт

1. З цієї кількості виходить 2 піци діаметром приблизно 30-35 див. Випікаємо в попередньо розігрітій духовці до 180 градусів приблизно 20 хвилин. Ну а начинка може бути абсолютно будь-яка на ваш смак. У мене твердий сир, сир моцарелла і листочки базиліка і кинзы.

2. ✔️Для соусу:
Спосіб приготування дивіться на відео, гортайте карусель, я все докладно розповіла і показала 😉

Відео рецепт 👇