Пиріг Тарт зі спаржею, беконом і сиром

Пиріг тарт зі спаржею, беконом і сиром простий рецепт.

Інгредієнти

-300 г борошна;
-150 холодного вершкового масла;
-1 год л солі;
-1 яйце;
-1/3 склянки холодної води;

Начинка:
-3 яйця;
– 500 г спаржі;
-300 мл вершків;
-1 ч л діжонської гірчиці;
-50 г твердого сиру;

Пиріг Тарт зі спаржею, беконом і сиром покроковий рецепт

1. В комбайні перетерти порізане кубиками масло, борошно і сіль до стану крихти; Додайте яйце, воду, вимісити тісто недовго до зволоження борошна, зберіть в кулю, загорніть в плівку і приберіть в холодильник мінімум на 30 хвилин; Форму для тарта (20-22 см) змастіть маслом і присипте борошном;

2. Охолоджене тісто розкачати і вистелити дно форми, розрівняти тісто, зрізати надлишки і прибрати в холодильник ще на 30 хвилин; Духовку розігріти до 180 С. Охолоджене тісто у формі часто наколоти виделкою і запікати близько 15 хвилин, до золотистої скоринки, проколюючи бульбашки повітря, якщо будуть з’являтися під час випічки, ножем;

3. Тим часом для начинки: бекон обсмажити до хрускоту; Сир натерти; У мисці змішати вершки, яйця, гірчицю і сіль/перець за смаком; Спаржу очистити від жорстких частин; Зібрати пиріг як показано на відео. Випікати близько 20-25 хвилин, поки начинка не загустеет.

Відео рецепт 👇