Пиріжки з заварного дріжджового тіста з капустою, яйцем і зеленню

Пиріжки з заварного дріжджового тіста з капустою, яйцем і зеленню простий рецепт 👌 Не треба нічого чекати: замісила, зліпила і на сковорідку 🔥

Інгредієнти

✔️Тісто:
Борошно – 550-650 р. +-
Вода (тепла) – 200 мл
Вода (окріп) – 200 мл
Дріжджі (сухі) – 12 р. (3 ч. ложки)
Сіль – 1/2 ч. л.
Цукор – 1 ст. л.
Рослинне масло – 2 – 3 ст. л.

✔️Начинка:
Капуста, яйця варені, зелень

Пиріжки з заварного дріжджового тіста з капустою, яйцем і зеленню покроковий рецепт

1. В склянці теплої води змішуємо сіль, цукор і дріжджі. У миску просіваємо борошно, але не всю, залишаємо трохи для вимішування. У борошно додаємо воду з дріжджами, трохи рослинного масла перемішуємо і потім вливаємо кипяток.
2. Перемішуємо спершу ложкою і потім, додаючи решту борошна замішуємо м’яке, злегка липнущее до рук тісто. Накриваємо його і залишаємо на 10-15 хв. Якщо начинка готова, тісто можна використовувати відразу же.

3. В даному випадку у мене начинка з капусти із зеленню і яйцем. Обминаємо тісто, ділимо на частини, формуємо пиріжки і обсмажуємо на середньому вогні з двох сторін до красивого золотистого цвета.