Смажені біляші на бездрожжевом тесті на кефірі

Подивіться яка краса пишечки пышулички біляші з бездріжджового тесту на кефірі! Чудово приготувалися, давайте подивимося, що всередині… Всі секрети розповім і поділюся з вами! подивіться які лапочки. соковиті, хрусткі тісто. дуже добре пропечені я не знаю що ще сказати все і так видно абсолютно добре приготоване м’ясо… ну що друзі приготуємо все просто швидко обалденно смачно поїхали.

Інгредієнти

Для приготування тіста:
Кефір 500 мл (холодний)
Пшеничне борошно 700 гр. (+- 50 гр.)
Рослинне масло 2 ст. л.
Сода харчова 1 ч. л.
Сіль 1 ч. л.

Для приготування начинки:
Змішаний м’ясний фарш 500 гр.
Ріпчаста цибуля 1 шт.
Суміш перців за смаком.
Коріандр за вуку.
Зіра за смаком.
Сіль за смаком.

Для обжарювання біляшів:
Рослинна олія 300-350 мл

Смажені біляші на бездрожжевом тесті на кефірі покроковий рецепт

1. головний секрет нашого тесту-це холодний кефір беру його прямо з холодильника додаю сіль, соду, все точну кількість інгредієнтів дивимося під відео і перемішуємо… кефір у нас збільшився в обсязі пішла реакція просіюю борошно за два прийоми кількість борошна, може піти різну кількість – це залежить від жирності кефіру, тому частина борошна я залишила якщо що краще підсипати перемішуємо давайте подивимося яке вийшло тісто не всю муку я додала ложки три напевно залишилося… м’яке, трохи подлипающее, не буду його перенасичувати борошном і не буду мішати… трохи рослинного масла додамо – пару столових ложок і ще раз перемешаю. подивіться, яке у нас вийшло тісто дуже м’яке, взагалі не прилипає до рук, звичайно ніякої еластичності в ньому немає прибираємо тесто.

2. В пакет і будемо витримувати рівно одну годину при кімнатній температурі для начинки фарш беру домашній тут у мене свинина яловичина в принципі можна взяти будь-хто, якщо берете більше пісний додайте пару столових ложок майонезу викладаю велику головку ріпчастої цибулі, дуже дрібно порізала додаю сіль чорний червоний перець для смаку беру свої улюблені спеції тут у мене зіра і коріандр ви можете взяти свої висипаю і ретельно все перемешиваю.

3. Фарш добре вымесила, цибуля повністю втрутився в м’ясо у мене такий вийшов єдиний фарш, якому даємо настоятися до готовності тіста, пару раз ще перемешаю тісто викладаємо на стіл дивіться яке воно у нас мягенькое не перебитое борошном трохи обвалюю половину відріжу приберу в пакет з іншою половиною тіста будемо працювати… Ділю його на шматочки намагаюся на рівні обминаю їх і формую колобки, які потім розтягую в коржик і викладаю на них столову ложку з гіркою фаршу роблю таку як котлетку щоб фарш у нас добре приготувався і зверху накидаю тісто фіксую і 1 готовий…

4. Прибираю в сторону продовжуємо далі подивіться як ще можна слеплять біляші просто набираючи їх як хінкалі, просто скріплюю роблю наборочку у нас виходить така маленька дірочка надаю плоску форму і зараз ми з вами повинні обов’язково перевірити масло воно повинно бути дуже добре прогріте, але в той же час на середній температурі не високою, інакше у нас біляші будуть горіти зверху, а всередині м’ясо у нас буде сирим… масло готове викладаю дірочкою вниз і перевіряємо на готовність якщо потрібно то якщо десь дірочка розійшлася то її можна підправити дивіться які вони виходять пухирчасті… як тільки подзолотились я їх перевертаю всередину додаю ложечку гарячого масла … і обсмажую з зворотного стороны…