Дріжджові біляші на воді з фаршем

Як зробити Дріжджові біляші на воді з фаршем рецепт простий. Ці БІЛЯШІ завдяки кухонної техніки готуються дуже швидко і легко. Моє ставлення до помічником на кухні однозначно “ТАК” 👏🏼❤ будь Ласка, милі дами не шкодуйте коштів на домашніх помічників, є дуже бюджетні варіанти, вони вам точно полегшать життя 🥳🎉 ❓А як ви ставитеся до домашніх помічників? Або все по-старому типу “тісто любить руки? Для мене це вираз вираз застаріло. Раніше, коли не було таких тістомісів наші бабусі, прабабусі і тд вимішували руками тісто іноді годинами і справа була навіть не в силі рук, а в якості борошна і яка кількість клейковини в ній. Наше життя дуже змінилася… чому б не скористатися благами цивілізації 😊

Інгредієнти

на 20 штук:

Борошно 1 кг
Вода тепла 650 мл
Дріжджі швидкі 2 ч ложки
Цукор 3 ст ложки
Сіль 1 ч ложка
Масло рослинне 50 гр

Фарш домашній 600 гр
Цибулю 400 гр
Сіль 15 гр
Перець чорний 3 гр

Дріжджові біляші на воді з фаршем покроковий рецепт

1. Для тіста змішати воду, сіль, цукор, дріжджі і вилити суміш в борошно, почати заміс тіста, додати масло рослинне і вивішувати 5-7 хвилин на 1-2 швидкості міксера. Залишити тісто підходити на 1 годину. Для фаршу змішати всі інгредієнти, цибулю перемолоти в блендере.
2. Тісто ділимо на 20 частин, формуємо біляші. Ось тут можуть бути розбіжності, частіше можна побачити біляші з дірочкою, але мені більше подобається варіант повністю закритого біляша, такі бабульки продають на зупинках… а вже наскільки вони соковитіші я вас запевняю!!!

3. До того ж смажити такі біляші легше, масло не стріляє я від вытикающего соку. Смажимо по 5 хвилин з кожного боку на 2 або 3 (з 9 положень). Масла повинно бути много.

Відео рецепт 👇