Тісто для піци як у піцерії

Як смачно зробити Тісто для піци як у піцерії простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. ПІЦА, тісто якій, як у піцерії🍕Довгі експерименти і ось я вивела той самий рецепт і техніку💥 Максимально спростила, щоб було супер просто🔥 Всередині м’яка, пориста, з пцзырями, а скориночка хрустящааааяяяя🤤

Інгредієнти

▫️прохолодна вода – 200 мл
▫️борошно пшеничне – 260 г
▫️дріжджі сухі – 6 р
▫️сіль – 6 г
▫️масло рослинне/оливкова – 10 мл

Тісто для піци як у піцерії покроковий рецепт

1. В глибоку ємність виливаємо/висипаємо всі інгредієнти. Перемішуємо рукою/лопаткою 1-2 хвилини. Інгредієнти потрібно об’єднати, але не треба робити це супер ретельно. У вас збереться трохи рідкий липкий комок теста.

2. Затягуємо харчовою плівкою, робимо пару дірочок зверху і прибираємо в ХОЛОДИЛЬНИК на 24 години! На деко кладемо пергамент і викладаємо тісто. Розподіляємо ручками в тонку лепешку.

3. Прибираємо в тепле місце на 1-2 години. Я прибираю в духовку при 40-50 С. Виймаємо, змащуємо соусом, кидаємо сир, помідори, ковбасу і прибираємо в духовку на 30 хвилин при 190 С.

Відео рецепт 👇