Піца з яєчнею, цибулею шалот, спаржею, грибами і оливками

Як смачно зробити Піца з яєчнею, цибулею шалот, спаржею, грибами і оливками від Гордона Рамзі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

кулька з тіста для піци вагою 55 г, свіжоприготований
4 цілих яйця
2 ст. л. несолоного вершкового масла, нарізаного кубиками
2 ст. л. крем-фреш
1 цибуля-шалот, нарізаний скибочками
6 зелених спаржевих стручків, нарізаних скибочками
4 гриба кремини, середнього розміру, нарізані скибочками
¼ чашки зелених оливок, розрізаних навпіл
4 листків базиліка, нарізані скибочками
2 гілочки орегано
1 щіпка червоних пластівців чилі

Піца з яєчнею, цибулею шалот, спаржею, грибами і оливками покроковий рецепт

1. Дістаньте кулька з тіста для піци з холодильника і дайте йому нагрітися до кімнатної температури. Розігрійте піч для піци Breville до нью-йоркського стилю (якщо у вас немає печі для піци Breville, дотримуйтесь інструкцій в цьому рецепті для попереднього розігріву каменю для піца в духовці, за винятком оливкової олії і борошна).
2. Посипте плоску поверхню звичайної борошном і викладіть на нього тісто для піци кімнатної температури. Зверху посипте тісто ще борошном. Використовуючи дюбель або качалку, розкачайте тісто, тісто для пирога, приблизно до товщини ¼ дюйма. Тісто має бути приблизно 8-10 дюймів в ширину. Щоб тісто не роздулося у духовці, кілька разів проткніть тісто виделкою, щоб при випіканні воно могло випустити повітря зсередини. Щедро посипте манну крупу мукой.
3. Зачерпніть тісто для піци з плоскої поверхні і викладіть на розігріту форму для піци на камінь. Випікайте протягом 4-7 хвилин. Слідкуйте за тестом і при необхідності перевертайте, щоб воно готувалося рівномірно і не пригорає. Вийміть з духовки на тарілку або обробну дошку і дайте трохи відпочити. Розігрійте сковороду середнього розміру на середньо-сильному вогні. Додайте 1 столову ложку оливкової олії. Коли охолоне, додайте нарізану цибулю-шалот і нарізані грибы.
4. Добре посоліть і поперчіть і періодично помішуйте дерев’яною ложкою протягом 3-4 хвилин або до тих пір, поки гриби не стануть золотисто-коричневими, а цибулю-шалот не стане прозорим. Додайте нарізану спаржу, оливки, пластівці чилі і зелень. Готуйте протягом двох хвилин, а потім вимкніть вогонь. Тим часом розбийте яйця в холодну сковороду з антипригарним покрытием.
5. Розмішайте дерев’яною ложкою, щоб розбити яєчні жовтки. Поставте сковороду на слабкий або середній вогонь і безперервно помішуйте протягом однієї хвилини. Додайте кілька кубиків вершкового масла, потім зніміть каструлю з вогню, продовжуючи помішувати яйця протягом 30 секунд.
6. Поставте сковороду назад на вогонь і знову помішуйте протягом однієї хвилини, додаючи ще декілька кубиків вершкового масла. Знову зніміть з вогню, помішуючи яйця. На цьому етапі яйця повинні почати згортатися. Продовжуйте повторювати цю процедуру з включенням на одну хвилину та перервою на 30 секунд, повільно додаючи вершкове масло, поки масло не закінчиться, а яйця не загустеют.
7. Коли ви зможете взяти ложку яєць і тримати ложку так, щоб було видно очей, а яйця досягають висоти, додайте крем-фреш, сіль і перець за смаком. Вилийте яєчню-бовтанку на приготоване тісто для піци, а потім грибну суміш на яйця. Наріжте і подавайте!