Сирний хліб з кропом і часником

Цей можна їсти навіть без нічого, такий смачний і ароматний він виходить🔥❤️. Як зробити Сирний хліб з кропом і часником рецепт простий в духовці.

Інгредієнти

Борошно 350 гр
Вода 250 гр
Цукор 1 ст. л.
Сіль 1 ч. л
Дріжджі 7 гр
Масло вершкове 80 гр
Часник 2 зубчики
Кріп 6-7 гілочок
Сир 100 гр

Сирний хліб з кропом і часником покроковий рецепт

1. Замішуємо тісто. Ми просто всипали і залили всі інгредієнти в хлібопічку, поставили програму і тісто саме замісилася. Магія 🧚♀️. Але можна і замісити руками, потім поставити на годину в тепле місце, щоб тісто піднялося. ⠀ Поки тісто готується, можна зробити начинку для хліба😋. Ми взяли м’яке, розтоплене масло, додали туди дрібно порубаний часник, зелень і натертий сир🧀. Все це потрібно перемішати і поки відставити👌. ⠀

2. Далі тісто ділимо на шматочки. Можна робити від 12 до 30 шматочків, як вам подобається. З цих шматочків катаємо кульки і викладаємо у форму. Перший шар рясно змащуємо вершково-сирною начинкою, потім викладаємо другий шар з кульок і знову змащуємо начинкою. ⠀ Далі відправляємо в духовку на расстойку.

3. Ми ставили на 80 градусів градусів хвилин на 20. ⠀ Потім необхідно дістати хліб, розігріти духовку до 170 градусів і відправити туди форму з тестом випікатися приблизно 30 хвилин. Стежте, щоб скоринка стала золотистою🔥. ⠀ Хліб можна їсти теплим, він виходить такий ароматний і повітряний, просто пальчики оближеш🥰🥰🥰.

Відео рецепт 👇