Булочки бурек з баклажаном

Як смачно зробити Булочки бурек з баклажаном простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

2,5 склянки теплого молока
120 мл. рослинного масла
2 ч. ложки цукру
Сухі дріжджі 4 ч. ложки
2,5 ч. ложки солі
Примерно7 склянок борошна

Начинка:
Баклажани 4
Сіль, перець
1 ст. ложка томатної пасти

Додатково:
Вершкове масло кімнатної температури 250 гр.
1 ст. ложка йогурт + 1 яйце (для змащування)

Булочки бурек з баклажаном покроковий рецепт

1. Перемішати всі інгредієнти для тіста і замісити м’яке тісто. Накрити і залишити підніматися. Для начинки, почистити і нарізати кубиками баклажани, потримати в підсоленій воді і обсмажити, додати сіль, перець і томатну пасту.

2. Тісто розділити на 10 частин, розкачати, змастити вершковим маслом і з’єднати один на одного. Розділити на 2 частини, розкачати, розділити, додати начинку і надати форму.

3. Перемішати йогурт і яйце, змастити, посипати кунжутом. Готувати в духовці при 170 градусів до золотистого кольору. Приємного апетиту! ☺️😋

Відео рецепт 👇