Турецькі коржі катмер

Турецькі коржі катмер простий рецепт.

Інгредієнти

Об’єм 250 мл склянки
Обсяг чайної чашки 100 мл

1 кг борошна (6 склянок)
2,5 склянки молока
1,5 чайні ложки солі

150 грам вершкового масла
100 мл чашка олії

Турецькі коржі катмер покроковий рецепт

1. Додамо в чашу міксера борошно, сіль і молоко і замісимо тісто, яке не липне до рук. Даємо відпочити 10 хвилин і розділити на 16 однакових частей.
2. одну частину Розкачати, змастити маслом, іншу частину розкачати і викласти поверх першої частини, ще раз змастити. Надати форму ковбаски і завереуть у формі черепашки, як на видео.

3. Зробити теж саме з рештою частинами. Накрити і залишити на 1 годину. Далі, розкачати і обсмажити з двох сторін до золотистого цвета.

Відео рецепт 👇