Біляші Перемячи з мясом татарські на дріжджах в духовці

Мої дорогі, всіх мусульман від усього серця вітаю з Ураза Байрам🙏 Світу вашій душі! Біляші Перемячи з м’ясом татарські на дріжджах в духовці простий рецепт. Нехай доброта не знає меж, а в хаті панують мир і спокій!🙏 🙂
Сьогодні я до вас з смачною татарської випічкою). 🔥 Перемячи (біляші) печені. Обожнюю біляші і смажені і печені! Татарські перемечи більше відомі під назвою «біляші», і в основному їх смажать в олії на сковороді. Мало хто знає, що перемяч бувають ще печені в духовці.

Інгредієнти

Що потрібно (вихід 13 штук):

Тісто:
Борошно – 500 гр.,
Дріжджі сухі – 11 гр.,
Кефір (тепла)– 200 мл,
Рослинне масло – 100 мл,
Яйце – 1 шт.,
Цукор – 1 ст. л.,
Сіль – 1 ч. л.

Начинка:
Філе стегна курки – 350 гр.,
Цибуля ріпчаста – 1 шт.,
Петрушка рубана – 2-3 ст. л.,
Сіль – за смаком
Перець чорний – за смаком
При бажанні можна додати відварені й посічені 2 яйця.

Біляші Перемячи з м’ясом татарські на дріжджах в духовці покроковий рецепт

1. Тісто:
У борошно всипати дріжджі, сіль, цукор перемішати. Влити в борошно кефір, рослинне масло, яйце – замісити тісто. Тісто накрити кришкою, прибрати в тепле місце до збільшення в об’ємі в два рази. Піднялося тісто розділити на шматочки, розміром з мандарин, накрити серветкою і дати підійти 5-10 минут.

2. Шматочок тіста розкачати в невелику коржик, розміром з блюдце, на середину покласти начинку, защипнути краї тіста, піднімаючи догори над начинкою , залишивши віконечко. Перемечи скласти на деко, при бажанні, можна змастити збитим яйцем, або рослинною олією) і випікати в нагрітій духовці при 180 гр., 30 минут.

3. Начинка:
Філе стегна курки і ріпчасту цибулю прокрутити через м’ясорубку. Додати сіль, перець, воду, нарізану петрушку – вимісити фарш. *не раджу брати філе грудки, з нею буде суха начинка.

Відео рецепт 👇