Веганські піца з перцем, грибами і кабачками

Веганські піца з перцем, грибами і кабачками простий рецепт.

Інгредієнти

НАЧИНКА:
70 г грибів (у автора гливи)
70 г маленького цукіні
140 г болгарського перцю
Невелика цибулина
Спеції (1 ч. л копченої паприки, 1 ч. л суміші спецій для курки, 1 ч. л солі, чорний перець, 1-2 зубчики часнику)
2 ст. л рослинного масла

ТІСТО:
50 г рисового борошна
25 г кукурудзяного борошна
25 г нутовой борошна
10 р перемелених насіння льону
0,5 ч. л соди
Сіль за бажанням
100 г води + 1 ч. л лимонного соку

🍅 + 2 ст. л будь-якого кетчупу (головне-не надто рідкого)

СИРНИЙ СОУС:
70 г кокосового молока (або жирне вівсяне)
2 ч. л сирних дезактивованиї дріжджів
0,5 ч. л цибульного порошку
0,3 ч. л. куркуми
0,5-1 ч. л рисового борошна
Сіль, чорний перець

Веганські піца з перцем, грибами і кабачками покроковий рецепт

1. НАЧИНКА:
Перець і цибулю накришити тонкими шматочками. Гливи розірвати на волокна. Додати спеції, перець, масло і цибулю, добре перемішати руками. Цукіні нарізати тонкими кружечками і змішати в окремій тарілці, додавши копчену паприку, масло, сіль і натертий чеснок.
2. ТІСТО:
Змішуємо всі сухі інгредієнти. Додаємо воду з лимоном і перемішуємо. Тісто викладаємо на силіконовий килимок (можна змастити трохи олією) розподіляємо Тісто у вигляді овалу або кола (у автора ~24 на 27 см). Руки можна намочити водою або змастити маслом.
3. ЗБИРАЄМО & ВИПІКАЄМО:
Намазуємо кетчуп на корж. Викладаємо овочі. Трохи придавлюємо в тісто. Цукіні викладаємо зверху. 🔥 Випікаємо при 180 С 25-30 хв, поки овочі не підрум’яняться. 💡 Я половину часу печу на звичайному режимі, а потім перемикаю, щоб зверху подпекалось. 🌿 Піцу дістати, дати трохи охолонути і перекласти на обробну дошку. 🌿 Прикрасити за бажанням: зелень, базилік, оливки, сирний соус.
4. СИРНИЙ СОУС:
Змішуємо в сотейнику. Після закипання варимо ще півхвилини, постійно помішуємо. Вимикаємо, остуджуємо, прикрашаємо піцу 😍

Відео рецепт 👇