Пиріжки з картоплею, смажені на сковороді з дріжджами

Як зробити Пиріжки з картоплею, смажені на сковороді з дріжджами на кефірі і молоці простий рецепт. Ох вже ці незамінні рецепти наших прекрасних Бабусь🥰 З запалі з жару Пиріжки з картоплею, як в дитинстві😋👌 Хрустка скоринка і м’яке тісто всередині👌

Інгредієнти

Молоко тепле – 300мл
Кефір теплий -200мл
Дріжджі-1,5 ч. л
Сода -щіпка гашене укусом
Сіль-1,5 ч. л ( можна і 1ч.л – за смаком)
Цукор-1ч.л
Борошно – м’яке тісто вимішуємо і залишаємо в теплі на два підйому.

Картопля-6-7шт (Важливо! Щоб картопля не була прісною і водянистою, це зіпсує начинку)
Цибуля-1шт (дрібно нарізаний обсмажити до прозорості, м’якості на маленькому вогні)
Мелений Чебрець👌 – його не всі люблять, тому замість можна ч. м. перець і паприку за смаком!
Шматочок вершкового масла
1ст.л сметани жирної.. не порошкової головне!

Пиріжки з картоплею, смажені на сковороді з дріжджами покроковий рецепт

1. Далі все як на відео, смажимо на середньому вогні (спочатку добре розігріваємо олію, потім зменшуємо вогонь до середнього).

2. У великій кількості соняшникової олії з двох боків до рум’яності і насолоджуємося поки гарячі👌

3. Я багато не смажу, що пиріжки, що Біляші, Чебуреки, Хычины і т. д.

4. Ці страви треба їсти з запалі з жару, інакше остиглі це зовсім інші страви…!

Відео рецепт 👇