Несолодкий паска краффин з песто простий рецепт. Раптом хтось не любить солодкий паску, або просто хоче різноманітності 😉 А чому ні ?! Такий паска краффин теж має право бути на святковому столі. Так ? І відразу уточню кілька моментів : Соус може бути будь-якою. Можна навіть самостійно приготувати з будь-зелені, часнику та олії. Додати свої улюблені спеції і ось він ваш соус. Горіхи і сир теж. Можна в’ялені помідори, оливки і маслини…
Інгредієнти
Борошно 250 г
Вода 75 р
Молоко 75 р
Вершкове масло 50 г
Сіль 4 г
Цукор 10 р
Дріжджі пресовані 10 р
Соус песто 100 р
Пармезан 50 г
Кадрові 50 г горіхи
Несолодкий паска краффин з песто покроковий рецепт
1. Молоко і воду з’єднати і трохи нагріти . Розчинити дріжджі в рідині. У просіяне борошно додати сіль, цукор і дріжджовий коктейль. Замісити гладке тісто. Поступово додати м’яке масло і місити ще приблизно 7-10 хвилин. Накрити і залишити до збільшення вдвое.
2. Вимісити і розділити на 2 частини. *не можна ділити і приготувати один великий паска. Підкотити кожен шматок і розкачати в тонкий, довгий прямокутний пласт.
3. Рівним шаром нанести соус песто, посипати тертим пармезаном і горіхами. Згорнути в тугий рулет з широкого краю. Трохи відступаючи від одного кінця, розрізати рулет на 2 части.
4. Скручувати спіралькою зрізом назовні смужки. Акуратно помістити заготовки в паперові форми і залишити на расстойку ще на 40-60 хвилин. Випікати в розігрітій до 180С духовці 30-40 хвилин (залежить від розміру). *у мене 2 паски 10 див. Остудити на решетке.