Теплий пиріг з мясом, картоплею та цибулею з листкового тіста

Теплий пиріг з м’ясом, картоплею та цибулею з листкового тіста готового простий рецепт. Дощова осіння погода – ідеальний час для таких «комфортних» рецептів))🍂

Інгредієнти

– 400 гр фаршу
– 2 середні картоплини
– 1,5 цибулини
– Сіль і спеції (для м’яса, паприка і часник сушений)
– 500 гр листкового тіста (2 пласта)
– Шматочок вершкового масла і 1-2 ст л ол масла (для смаження)
– 1 яйце

Теплий пиріг з м’ясом, картоплею та цибулею з листкового тіста покроковий рецепт

1. Цибулю і картоплю ріжемо на дрібні кубики, обсмажуємо у великій сковороді 3-5 хвилин. Відкладаємо в сторону і додаємо фарш, готуємо ще пару хвилин – фарш і картопля повинні готовы.

2. В начинку додаємо сіль (приблизно 1 год л) і спеції (наприклад, за 1 год л паприки і часнику і 1 / 2 ч л приправи для м’яса). Якщо з фаршу виділилося багато жиру, краще його прибрати, не додаючи в пирог.

3. У форму викладаємо шар тіста (краще його злегка розкачати за розміром форми), далі викладаємо начинку і накриваємо другим шаром. З’єднуємо з боків, можна їх «защипнути».

4. Змащуємо пиріг збитим яйцем, можна прикрасити кунжутом. Відправляємо в духовку приблизно на 35-40 хвилин при 180С. Даємо трохи охолонути – подавати з раджу сметаной.

Відео рецепт 👇