Дріжджовий хліб в духовці на вершках

Як зробити дуже смачний дріжджовий хліб в духовці на вершках рецепт простий в духовці.

Інгредієнти

80 мл + – теплого молока
Дріжджі 3 м / 1 ч. ложка
Борошно приблизно 300 р.
Сіль рв смаком
Цукор 30 р.
1 яйце
100 мл Вершки жирні

Дріжджовий хліб в духовці на вершках покроковий рецепт

1. дріжджі Перемішати з молоком і залишити на 10 хвилин. Додати залишилися інгредієнти і замісити м’яке, гладке тісто. Накрити і залишити на 1 час.
2. Тісто розділити на 5 частин, надати форму колобка і залишити на 10 хвилин. Потім розкачати, зробити надрізи і надати форму. Викласти в ємність для випічки з папером для выпечки.

3. Залишити підніматися, приблизно на 1,5 години. Готувати в духовці при 150 градусів, приблизно 20-25 хвилин або до золотистого кольору. Приємного апетиту!