Турецька самса з мясом

Турецька самса з м’ясом простий рецепт в духовці.

Інгредієнти

Тісто:
🍚Борошно-400 гр
🍥Дріжджі сухі-7 гр
🥛Тепла вода-130 мл
🥚Яйце-2 шт (1 жовток залишити для змазування самсашек)
🍙Цукор-1 ч. л(без гірки)
🧂Сіль-щіпка
🍶Олію раст.-40 мл

Для начинки:
🥩М’ясо-500 гр
✔Курдючний Жир або сало-50 гр
🧅Цибуля ріпчаста-2 шт.
🥔Картопля-1 шт
🌱Зелень-40 гр(будь-яка)
🧈Злив.масло-40 гр
🍅Помідори-2 шт
🧂Сіль-за смаком
🍥Спеції-за бажанням

Турецька самса з м’ясом покроковий рецепт

1. змішуємо Борошно з дріжджами, всипаємо цукор, сіль вливаємо теплу воду, вбиваємо яйце і замішуємо тісто. Під час замішування вливаємо раст. масло. Тісто має бути мягким.

2. Викладаємо тісто у змащену раст. масло миску, накриваємо харч. плівкою і залишаємо для підйому на 40-60 хвилин. Для начинки м’ясо будь-яке, можна два види різного мяса.

3. Нарізаємо дрібним кубиком. Сало або курдючний жир теж дрібним кубиком. І всі інші Інгредієнти теж кубиком.

4. Все змішуємо, солимо перчимо, додаємо спеції. Збираємо самсу як на відео! Не забуваємо кожну самсашку додавати шматочок злив. масла. Випікаємо 40 хвилин при t-180°.

Відео рецепт 👇