Італійські сушіння тараллини

Як смачно зробити Італійські сушіння тараллини простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Тараллини (таралло, тараллино) – італійські сушіння. В основному їх роблять несолодкими (на аперитив), але є і солодкі версії. У мене тараллини з кунжутом і паприкою. Можна додати будь-які спеції за власним смаком

Інгредієнти

250гр борошна
80гр оливкової олії
80гр білого сухого вина
1 чл солі
1 стл кунжуту
спеції за смаком

Італійські сушіння тараллини покроковий рецепт

1. Змішати всі інгредієнти до однорідності (якщо тісто дуже липке, додати борошна). Загорнути у плівку і відправити на 30-60 хвилин холодильник.
2. Скатати з тіста ковбаски, згорнути і злегка затиснути кінці. Довести до кипіння солону воду (для солодких сушок – солодке), частинами відправити сушіння у киплячу воду, як тільки вони спливуть, вытаскивать.
3. Сушіння повинні трохи обсохнути. Викласти на деко і випікати при 180С 25 минут.