Домашня класична юшка з сьомги червоної риби

Як смачно зробити Домашню класичну юшку з сьомги червоної риби простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Доброго дня, мої дорогі друзі!!! Юшку Варю і ділюся з вами РЕЦЕПТОМ УХИ З СЬОМГИ.

Інгредієнти

Голова сьомги 1 шт, плавники, хребти сьомги (дуже важливо прибрати з голови очі і зябра), ріпчаста цибуля 2 шт., морква 2 шт, картопля 4 шт, філе сьомги 500 г, лавровий лист 1-2 шт, перець горошком (тільки не запашний) 1 чайна ложка, свіжа зелень (кріп, петрушка) 1 пучок, сіль, мелений перець за смаком.

Домашня класична юшка з сьомги червоної риби покроковий рецепт

1. В першу чергу готуємо бульйон з голови, плавників, хвоста і хребтів, всі ці частини я кладу в марлю, зав’язую в мішечок і кладу в каструлю, заливаю холодною водою і ставлю на вогонь. Туди ж каструлю з додаю одну розрізану навпіл цибулину, лавровий лист і перець горошком. Варю таким чином протягом 40 хвилин з моменту закипання, постійно уявна пену.
2. Варити в марлі дуже зручно, тому як потім не треба проціджувати бульйон. Поки рибний бульйон готуватися, нарізаю моркву і цибулю, картоплю. Через 40 хвилин, акуратно віджимаю марлю з рибою і цибулину, дістаю з каструлі і выбрасываю.
3. Далі опускаю в готовий бульйон нарізані моркву і цибулю (попередньо трохи обсмажила), картопля, сіль, мелений перець і варю протягом 15 хвилин, далі опускаю нарізане філе сьомги порційними шматочками і варю ще хвилин 10.
4. Знімаю з плити, накриваю кришкою і даю настоятися протягом 30 хвилин. Поки вуха доходить, ріжу дрібно зелень. Готову юшку наливаємо в глибоку миску або тарілку і зверху посипаємо свіжою зеленью.
5. Ось і все ЮШКА З СЬОМГИ – готова, можна їсти, так само за російською традицією -юшку буду подати з чарочкою горілки, для апетиту та здоров’я у зимовий день 👌🏼.