Вершковий суп з квасолею і брокколі

Сьогодні я готую суп з категорії три дуже… Дуже легкий, дуже ситний і дуууже смачний!🤩 Вершковий суп з квасолею! Ви здивуєтеся складу, але. Як зробити Вершковий суп з квасолею і брокколі рецепт простий. Поєднання цих продуктів народжує якийсь нереально гармонійний, приємний смак🔥 А найголовніше – супчик дуже корисний!👌🏻 Зберігайте рецепт!

Інгредієнти

Брокколі – 250 г
Морква – 1 шт
Цибуля – 1 шт
Бурий рис – 100 г
Вода – 2 л
Крем:
Біла квасоля (можна консервована) – 160 р
Кешью – 120 р
Рослинна молоко (вівсяне класичне) – 200 мл
Сіль – за смаком.
Сухарики – за бажанням;

Вершковий суп з квасолею і брокколі покроковий рецепт

1. Поріжте овочі. Рис промийте і поставте варитися, через хвилин 20 закиньте овочі. Для крему замочіть кешью на 10 хвилин. У блендері збийте варену білу квасолю (або консервовану), рослинна молоко і соль.

2. Влити готовий крем суп, перемішати. Посипати зеленню і подати сухариками. Насолоджуватися!

3. Харчуйтеся правильно, готуйте із задоволенням і посмішкою! Адже найсмачніші страви виходять тоді, коли ми готуємо їх у гарному настрої😘

Відео рецепт 👇