Сочевичний суп зі шпинатом і помідорами

Сочевичний суп зі шпинатом і помідорами простий рецепт.

Інгредієнти

морква – 2 шт.
цибуля ріпчаста – 2 шт.
часник – 2 зуб.
імбир – 1 шматочок
олія оливкова – 2 ст. л.
бульйон овочевий або вода – 1,3 л
шпинат (можна з/м) – 400 г (200 г)
сочевиця червона – 150 г
помідори – 2 шт.

Сочевичний суп зі шпинатом і помідорами покроковий рецепт

1. Моркву і цибулю нарізати невеликими кубиками, часник і імбир дрібно порубати.
2. В каструлі з товстим дном розігріти олію, всипати нарізані овочі, готувати 10 хвилин. Залити овочі підігрітим бульйоном, варити 5 минут.
3. Додати шпинат і сочевицю, варити ще 10 хвилин. В кінці додати нарізані помідори. Приправити сіллю і перцем за смаком. Приємного аппетита!