Крем суп з червоної сочевиці з тюфтельками готовими

РЕЦЕПТ ЗІГРІВАЮЧОГО КРЕМ-СУПУ З СОЧЕВИЦІ З РОСЛИННИМИ ТЮФТЕЛЬКАМИ. У мене з’явився вільний час і я вирішила приготувати сочевичний суп, але мені захотілося додати до нього щось цікаве. Як зробити Крем суп з червоної сочевиці з тюфтельками готовими рецепт простий.

Інгредієнти

✔️Червона сочевиця — 200 р.
✔️Морква — 170 р.
✔️Томатна паста/кетчуп — 1 ст. л.
✔️Винний оцет — 1 ч. л.
✔️Томат — 200 р.
✔️Сіль/перець — за смаком.
✔️Часниковий порошок, сушений базилік — за смаком.
✔️Вершки немолоко — 200 мл
✔️Рослинна олія — опціонально.
✔️Пачка тефтелек

Крем суп з червоної сочевиці з тюфтельками готовими покроковий рецепт

1. Сочевицю промиваємо, відварюємо на повільному вогні до готовності. Моркву дрібно ріжемо, додаємо оцет, часниковий порошок, сіль і томатну пасту, підсмажуємо на олії. Томат дрібно ріжемо, додаємо до моркви і ще трохи смажимо вместе.
2. Зливаємо воду від сочевиці, додаємо вершки і моркву з томатом. Подрібнюємо все заглибним блендером до однорідної текстури, рідина регулюємо водою, додаємо сушений базилік, перець, сіль і часниковий порошок по вкусу.
3. Тефтелі підсмажуємо на сковорідці до готовності. Наливаємо суп в піалу, зверху викладаємо тюфтельки і наслаждаемся!