Гарбузовий крем-суп з молоком

Як смачно зробити гарбузовий крем-суп з молоком простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Ароматний, яскравий, а головне смачний крем-суп – саме те, що потрібно з приходом осінньої хандри. Відразу тепло і затишно🍁

Інгредієнти

500 г гарбуза;
200 р картоплі;
1 цибулина;
1 морква;
100 мл молока або вершків;
1 ст. л оливкової олії;
сіль, перець, мускатний горіх;

Гарбузовий крем-суп з молоком покроковий рецепт

1. Цибулю ріжемо кубиком, моркву натираємо. Прямо у каструлі обсмажуємо на рослинному маслі. Щоб не пригоріло, звичайно, повинна бути якісна посуда.

2. Гарбуз і картоплю ріжемо кубиком, додаємо в каструлю. Додаємо воду, щоб покрила овочі. Залишаємо нудитися на 30-40 хвилин (після цього раджу відлити трохи води, щоб не було рідко, краще потім додати).

3. Заглибним блендером збиваємо все в пюре. Додаємо спеції, тепле молоко/вершки і обов’язково мускатний горіх! Подавати можна з грінками, гарбузовим насінням, сиром або навіть шинкою 👌

Відео рецепт 👇