Домашній суп гуляш угорська з яловичиною класичний

Домашній суп гуляш угорська з яловичиною класичний простий рецепт. Перший раз спробувала його в Будапешті, там і почалася наша любов 😋 Багато експериментувала і прийшла до висновку – смачніше коли картопля 🥔 великими шматками, і є гостриночка🌶 Вона круто розкриває всі смаки. Не любите супи? Не проблема, налийте зовсім трохи води, вийде відмінна картопля з м’ясом. Хочете просто гуляш, легко! Не додаємо картоплю і у вас відмінний гуляш для будь-якого гарніру 🍝🍚🥔

Інгредієнти

На 5-6 порцій (3,5-4 л.):

🧅1 шт. велика цибулина
🥩500-600 р. яловичини
🥄2 ст. л. борошна
2 шт. великих солодких перцю
🥕1 шт. велика морква
🍅3 шт. великих стиглих томатів (або 1-2 банки томатів у власному соку)
🥫2 ст. л. томатної пасти
1 ч. л. з гіркою паприки
🥄1 ч. л. коріандру
🥄запашний перець
🌶Чилі за смаком
🥄чорний мелений перець
🥔500 г. картоплі (5-6 шт)
💧~1 л. води
🧄5-6 зубчиків часнику
🌱1 пучок петрушки
🥄Може 1 ч. л. цукру, якщо томати дали багато кислоти

Домашній суп гуляш угорська з яловичиною класичний покроковий рецепт

1. Дрібно нарізану цибулю обсмажити до прозорого стану. Яловичину просушити паперовим рушником, відправити до цибулі, обсмажити з усіх боків на сильному вогні. Додати борошно і гарненько все размешать.

2. Потім нарізану моркву, солодкий перець, томати подрібнені в блендері (у мене були заморожені), коріандр, паприку, за бажанням перець чилі, мелений чорний перець, запашний перець горошком, сіль, томатну пасту і стакан воды.

3. Закрити кришкою тушкувати на маленькому вогні 1-1,5 години до стану коли м’ясо буде розпадатися на волокна. Додати крупно нарізану картоплю і подрібнений часник, додати води для бажаної густоты.

4. Закрити кришкою, варити до готовності картоплі. При подачі посипати петрушкою. Якщо в супі є зайва кислота яку можуть дати томати відрегулюйте смак цукром. У мене було все ок, не добавляла.

Відео рецепт 👇