Крем суп з гарбуза з вершками

Готувати гарбузовий крем-суп восени вже традиція ❤️ Як смачно зробити Крем суп з гарбуза з вершками простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

– гарбуз 300 гр
– картопля 4 шт
– цибуля 1 шт
– морква 1 шт
– вершки 150 мл
– вода 1 л
– розмарин, сіль

Крем суп з гарбуза з вершками покроковий рецепт

1. Гарбуз очищаємо, нарізаємо кубиком, перекладаємо у форму для запікання, додаємо сухий розмарин або пару гілочок свіжого розмарину і відправляємо в духовку на 20-30 хвилин при 180 градусах. Можна додати до гарбуза свіжий чеснок.

2. ставимо На плиту каструлю з холодною водою і додаємо в неї цибулину і моркву. Як тільки вода закипить, додаємо нарізану кубиками картоплю і соль.

3. Через 20-30 хвилин дістаємо цибулину і моркву в каструлю перекладаємо запечену тыкву.

4. Вимикаємо вогонь, вливаємо вершки і пюрируем блендером до однорідного стану. Подаємо суп з гарбузовим насінням або сухариками.

Відео рецепт 👇