Борщ з мясом і буряком

Як смачно зробити Борщ з м’ясом і буряком простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Самий червоний, смачний і всіма любимцый борщ.

Інгредієнти

М’ясо (у мене яловичина на кістці)
Картопля-3-4шт
Цибуля-1шт
Морква-1шт
Буряк-1шт
Капуста-половина невеликого качана
Лимонний сік-2ст.л
Томатна паста-1ст.л

Борщ з м’ясом і буряком покроковий рецепт

1. Яловичі кістки кладемо в воду, як з’явиться пінка-прибираємо, додаємо сіль і забуваємо на 1.5-2 години , щоб був смачний наваристий бульйон. М’ясо зварилося, дістаємо його і проціджуємо бульон.

2. Готуємо пасеровку, моркву обсмажуємо разом з цибулею до прозорості цибулі. У бульйон кладемо картоплю, через хвилинки 3-4-пасеровку. Після вже починаємо займатися буряком. Обсмажуємо її на рослинній олії і як тільки вона дасть сік і стане трохи м’якше-додаємо томатну пасту.

3. Через 4-5 хвилин додаємо до буряках лимонний сік. Це головний секрет червоного борщу. Далі все це відправляємо в суп, слідом – капусту. Як каструля закипить повертаємо м’ясо (я кладу вже м’якоть без кісток і жиру Залишаємо на хвилин 7 варитися, потім вимикаємо вогонь і додаємо зелень

Відео рецепт 👇