Суп вуха з пшенкой і червоною рибою

Як смачно зробити Суп юшку з пшенкой і червоною рибою простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Таку Юшку Ви точно не їли! Це так смачно!!!!

Інгредієнти

100 грам пшінки
2-3 картоплини
1 цибулина
1 морквина
400 грам червоної риби (сьомга, форель, можна кілька сортів)
Сіль, сухий часник, лимонний сік і лавровий лист – більше ніяких спецій‼️
Рослинне масло для смаження
Питна вода для варіння

Суп вуха з пшенкой і червоною рибою покроковий рецепт

1. воду довести до кипіння, додати пшеницю і картоплю кубиком – варимо, обсмажити цибулю до рум’яного кольору, додати моркву кубиками, далі додаємо рибку – сіль, сухий часник і обов’язково лимонний сік👌🏻 тушкуємо разом хвилин 5

2. Тепер відправляємо рибку до картоплі і пшонці, солимо, додаємо лавровий лист і лимонний сік (цедру ні в якому разі не кидаємо бульйон, тільки сік ) і тушкуємо хвилин 15.

3. А тепер можна насолоджуватися! Неймовірно смачно і легко 💥

Відео рецепт 👇