Суп Борщ на кефірі з буряком

Як зробити суп Борщ на кефірі з буряком рецепт простий. Свекольничек або кефирник🤔? Занадто складна супова ідентифікація, я трохи заплутався в правильному імені даного страви😎 Задачка — допоможи Ніку визначитися з назвою😋 ⠀ З одного боку не менше, ніж підставою зниження температури за бортом назвати не можу🙃 Точні показники невідомі, градусник забрало останнім ураганом в темряву, повернутися він не обіцяв, а в гуглі я забанений.
Але з іншого боку — можна готувати, мозкова кістка перестала перегріватися і руки, ноги самі тупають на кухню😀 ⠀ Резюме — зберігайте рецепт повернення спеки буде спосіб смачно охолодитися👍 ⠀ до Речі, вічне питання, такий же вічний, як проблема критеріїв добра і зла, чеснот і вад🙄 Окрошка на квасі або кефірі? А то я тут задумав викласти один цікавий рецептик…

Інгредієнти

На 3-4 порції
— 1 л холодного кефіру або сколотин
— 3 буряків середнього розміру
— 150 мл грецького йогурту
— 1 натертий огірок
— 2 з подрібненого часнику
— 3-4 тонко нарізаних редиски
— 2-3 відварених яйця 6 хв
— 3-4 відварених картоплин діте картохи
— дрібно нарізаний кріп, петрушка, бурякової гички і інша зелень за смаком
— щіпка солі і перцю

Суп Борщ на кефірі з буряком покроковий рецепт

1. Буряк відваріть 40-50 хв, готовність перевірте вілко-тичковим методом, охолодіть, натріть на дрібній терке.
2. У великій каструлі або мисці змішайте кефір з буряком, цибулею, огірком, дрібкою солі і перцю, поставте в холодильник на 30 хв, нехай настоится.

3. У кожну миску викладіть по картоплині, розімніть її виделкою, налийте наш свекольничек, прикрасьте зеленню, редискою і йогуртом, викладіть половинку яйця і подавайте на стол.