Гарбузовий крем-суп з гарбуза, цибулі і часнику запеченої в духовці

Як зробити смачний гарбузовий крем-суп з гарбуза, цибулі і часнику запеченої в духовці простий рецепт.

Інгредієнти

Гарбуз 600-700гр.
Цибуля ріпчаста 1 шт
Часник
Оливкова олія
Чебрець
Бульйон м’ясний

Вершки

Гарбузовий крем-суп з гарбуза, цибулі і часнику запеченої в духовці покроковий рецепт

1. Гарбуз очищаємо від шкірки, нарізаємо кубиками й викладаємо на деко разом з цибулею , часником, солимо, кладемо кілька гілочок чебрецю, скроплюємо оливковою олією і відправляємо в духовку хвилин на 40 при температурі 200 градусов.

2. Далі запечену гарбуз, цибулю і часник пробиваємо блендером, вливаємо достатню кількість бульона.

3. Ставимо на вогонь і варимо кілька хвилин, потім солимо вже за смаком, і подаємо з вершками і сухарями.

4. Це самий смачний і корисний суп!

Відео рецепт 👇