Курячий суп з локшиною домашньої

Як зробити смачний Курячий суп з локшиною домашньої рецепт простий. Мабуть самий смачний суп з домашньою локшиною виходить за цим рецептом. Ароматний, легким і дуже апетитний.

Інгредієнти

3-5 літрів води, 1 куряча грудка або будь-яке м’ясо, 2 цибулини, 1 велика морква, 2-3 середніх картоплі, олія для смаження, 150 грам борошна, 1 яйце, 25 грам води, щіпка солі, лавровий лист, спеції, сіль, перець за смаком, 2 столові ложки сирного або вершкового сиру.

Курячий суп з локшиною домашньої покроковий рецепт

1. В каструлю з водою кладемо м’ясо і 1 цибулину. Варимо до готовності м’ясо, приблизно ~40-60 хвилин. Коли м’ясо готове цибулину витягуємо і прибираємо. М’ясо витягуємо нарізаємо на дрібні кубики, бульйон проціджуємо. 1 цибулину дрібно нарізаємо на кубики, моркву і картоплю очищаємо і нарізаємо на кубики. Цибулю і моркву обсмажуємо на сковороді з невеликою кількістю масла до готовності, приблизно 5-7 минут.

2. В миску просіваємо борошно, додаємо воду і яйце, щіпку солі, замішуємо тісто можна додати ще борошна, тісто довго бути м’яке, і не липнути до рук. Потім розкачуємо тісто в тонкий пласт, присипаючи поверхню борошном і сам пласт, звертаємо в рулет і нарізаємо на шайби. Розкручуємо шайби, вони повинна самі розкручуватися, стряхиваем зайву муку.

3. У киплячий готовий бульйон закладаємо картоплю, сіль і лавровий листочок, повертаємо нарізане м’ясо, варимо до напівготовності картоплі, приблизно 5-7 хвилин. Далі додаємо зажарку з цибулі і моркви, і додаємо локшину, варимо до готовності локшини, приблизно 3-5 хвилин. У самому кінці додаємо 2 столові ложки кисломолочного сиру, розмішуємо, чекаємо, коли закипить, вимикаємо і нагріваємо кришкою. Даємо настоятися 5-10 хвилин і подаємо до столу.

Відео рецепт 👇