Гарбузовий крем суп з вином і вершками

Як смачно зробити простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Гарбузовий крем суп з вином і вершками простий рецепт. У мене був рецепт гарбузового супу, але це ми приготуємо по-новому.

Інгредієнти

На 2 порції:
▫️450 гр гарбузового пюре (як його зробити дивіться у частині 1)
▫️½ головки часнику
▫️1 середня цибулина
▫️Вершкове масло
▫️Рослинна олія
▫️60 мл вина
▫️250 мл бульйону
▫️100 мл вершків
▫️Мускатний горіх та інші спеції за бажанням
▫️Лимонний сік
▫️Сіль

Гарбузовий крем суп з вином і вершками покроковий рецепт

1. Часник запікаємо з сіллю і маслом близько години при 180 градусах. Цибулю нарізаємо пір’ям і готуємо на суміші вершкового і рослинного масла з дрібкою солі на середньому вогні до рум’яності, на це піде 15-20 хвилин. Спочатку лук повинен стати м’яким, а потім повільно подрумяниться.

2. Вливаємо вино, додаємо бульйон або бульйонні кубики і воду. Ці кубики я робила сама. Якщо цікаво як їх робити – пишіть, зроблю відео. Додаємо гарбузове пюре, чебрець і доводимо до кипения.

3. Знімаємо з вогню, додаємо мускатний горіх і інші спеції за бажанням, додаємо сіль за смаком (близько 5 грам), трохи лимонного соку для балансу смаку. Вливаємо вершки, видавлюємо часник і пробиваємо суп блендером.

4. Готовий суп можна прикрасити вершками, беконом, гарбузовим насінням, зеленою цибулею, пармезаном і оливковою маслом.

Відео рецепт 👇