Томатний суп з цибулею і часником

У моєму домі, просто справжнє нашестя печива! На даний момент, три різних види, причому, один іншого краше😁. Спасибі моїм клієнтам, за побажання щодо героїв зйомки, весь час доводиться винаходити щось нове і незвичайне. Це точно не про мене, коли є пара перевірених рецептів і тільки за ним і говорять. Я, найчастіше, взагалі не повторюю те, що вже хоч раз приготувала, наскільки вдалим був цей рецепт. Виключення, звичайно, трапляються, але вкрай рідко. Особливо це відноситься до солодкого! Як зробити Томатний суп з цибулею і часником рецепт простий.
Мені завжди хочеться чогось нового або, принаймні, хоча б замінити частину інгредієнтів і подивитися, що вийде) Виходить найчастіше дуже добре, все таки досвід і знання справу свою роблять😏 •• Але є і герої, які з разу в раз залишаються незмінними. Ось, наприклад, томатний суп! Простий неймовірно, але при цьому ситний, смачний і дуже гарний, ну що тут міняти? Змінюється тільки хліб/хлібці і бутерброди, які я подаю до супу. В цей раз у мене такі апетитні хлібці, з вершковим сиром, домашніми в’яленими томатами і ковбаскою чорізо🌶. Для нарешті то зіпсованої, осінньої погоди, ну просто саме те!

Інгредієнти

Томати у власному соку 700 гр.
Часник 1 великий зубчик
Цибулю 1/2 великої цибулини
Базилік (в сам суп і на прикрасу)
Вода 200 мл
Оливкова олія пара столових ложок
Сіль і перець
Щіпка цукру
Італійські трави 1/2 чл.
Сухарики або тертий пармезан для подачі

Томатний суп з цибулею і часником покроковий рецепт

1. Цибулю і часник дрібно нарубаєте. Прямо в невеликій каструлі обсмажте до прозорості, на оливковій олії. Влийте все томати, 200-250 мл води, додайте сіль, цукор, Чилі, чорний перець, трави і частина базиліка, красиві листочки залиште для подачи.
2. Доведіть до кипіння і варіть на слабкому вогні близько 15 хвилин. Потім пробийте заглибним блендером, за смаком досоліть, ще раз доведіть до кипіння і знімайте з огня.

3. Перед другим закипанням, можна влити трохи жирних вершків, для ніжності смаку, але мені подобається і без них. Дайте постояти 10-15 хвилин і подавайте до столу, посипавши тертим пармезаном (як у мене) або сухариками. Не забудьте про базилик.