Гарбузовий крем суп з вершками

Час гарбузового супу 🔥 Хоча у мене завжди його час, так як останнім місяці супи займають величезну частину мого раціону. Гарбузовий крем суп з вершками простий рецепт. Гарбузового супу дуже йдуть пряні нотки, тому сміливо додавайте копчену паприку, чилі, куркума або навіть сушений імбир і т д. Самий смачний сорт гарбуза для супу це баттернат!

Інгредієнти

Що потрібно для супу (каструля 1,5 л):

Половина гарбуза
2 шт картоплі
1 цибулина
2 зубчики часнику
Зазвичай роблю за смаком, тобто на око, але це десь 100-120 гр вершків 20 % жирності
1 морква
Спеції, сіль

Гарбузовий крем суп з вершками покроковий рецепт

1. Останнім часом готую дуже спрощено. Всі чищу, ріжу на великі кубики, кладу в каструлю і заливаю водою. Після закипання солю.
2. Готую до м’якості овочів. Далі зливаю воду, пробиваю блендером до однорідного пюреобразного стану, додаю спеції і сливки.
3. Ще раз пробиваю блендером. Смачно подавати з сиром або з дорблю Фетой!