Гороховий суп з копченою куркою класичний в каструлі

Як зробити суп Гороховий з копченою куркою класичний в каструлі простий рецепт 🍲 62 КАЛОРІЙ на 100 ГРАМ 🥳 І нехай багато хто вважає, що це зимовий суп, я завжди готую його за бажанням, незалежно від пори року.

Інгредієнти

КБЖУ на 100 гр 62,3/3,7/1,3/8,5

Горох 200 гр (я люблю сорт «Айдахо». Він не вимагає замочування, попереднього варіння і завжди стає практично пюре)
Стегенце копчено-варений 250 гр (самого м’яса 200 гр)
Картопля 350 гр
Морква 1 шт (у мене 115 гр)
Цибуля 100 гр
Олія соняшникова 10 гр
Сіль, перець
Вода 2,2 л

Гороховий суп з копченою куркою класичний в каструлі покроковий рецепт

1. Горох і стегенце ставимо варити. Стегенце можна відразу розібрати на м’ясо. Варимо після закипання 30 хвилин на середньому огне.
2. Через 30 хвилин кладемо картоплю кубиками. Моркву і цибулю також нарізаємо кубиками. Обсмажуємо на олії і додаємо в кастрюлю.
3. Варимо ще хвилин 15-20. Додаємо сіль. Пробуємо. Вимикаємо. Даємо постояти хвилин 30 і можна обедать.