Зелений суп з щавлю з яйцем і мясом класичний

У сезон свіжої зелені саме час приготувати смачний суп з щавлю. І отримати вітамінний заряд💪. Зелений суп з щавлю з яйцем і м’ясом класичний простий рецепт.

Інгредієнти

🔹М’ясо – будь-який ( у мене яловичина )
🔹Ріпчаста цибуля – 1 шт
🔹Морква – 1шт ( 170 гр )
🔹Помідор – 1 великий ( 320 гр )
🔹Картопля – 4 шт ( 440 гр)
🔹Щавель – 250 гр
🔹Яйця – 4 шт
🔹Вода – 3 літри
🔹Зелень – кріп, зелена цибуля

Зелений суп з щавлю з яйцем і м’ясом класичний покроковий рецепт

1. Спочатку ставимо варитися бульйон. Потім в сковороді обсмажуємо цибулю, коли він стане золотистого кольору, додаємо моркву і обсмажуємо, далі додаємо помідори й тушкуємо до мягкости.

2. М’ясо виймаємо з бульйону, і нарізаємо на шматочки. Додаю картоплю і варимо до готовності. У бульйон додаємо зажарку, нарізані яйця, м’ясо і щавель, чим більше додаємо щавель, тим смачніше получится.

3. Обов’язково солимо за смаком, і після закипання варимо ще 1-2 хвилини. Посипаємо зеленню, і подаємо зі сметаной.

Відео рецепт 👇